HOLDING & T DOO

Više od 12 godina iskustva

HOLDING & T DOO je kompanija koja se bavi, projektovanjem i izgradnjom bazena više od 12 godina.

O našem iskustvu svjedoče brojni završeni projekti i bazeni za klijente širom Balkana i Evrope. U našem asortimanu možete naći najkvalitetnije proizvode poznatih proizvođača bazenske opreme kao što su Astralpool, Zodiac i dr.

Spremni smo vam ponuditi visoki nivo kvalitete građevinskih radova ali i korisničke brige, jer smo svjesni uticaja koji na vaše dvorište ostavlja lijepo dizajniran i kvalitetno sagrađen bazen.

Ljubazno osoblje HOLDING & T DOO vam stoji na raspolaganju i spremno je uvijek ponuditi savjet kada je u pitanju izgradnja bazena ili neki dodatan savjet u vezi same opreme za bazene.

Uposlenik Hidra Group-2

Šta nudimo vama

Prilikom projektovanja i izgradnje bazena, mi u HOLDING & T DOO koristimo moderne tehnike gradnje uz ugradnju kvalitetnih materijala i proizvoda u dogovoru s vama.

Svi radovi moraju biti završeni u dogovorenom roku, a nakon završene gradnje nudimo vam usluge održavanja i opravke vašeg bazena.

Zašto Odabrati Nas

HOLDING & T DOO tim se sastoji od iskusnih stručnjaka koji će vam pomoći prilikom odabira i izgradnje pravog bazena i bazenske opreme za vas i vašu porodicu.

U našem poslu primjenjujemo dugogodišnje iskustvo stečeno prilikom projektovanja i izgradnje više stotina bazena za naše klijente širom Balkana i Evrope.

HOLDING & T DOO tim vam stoji na raspolaganju i spreman je odgovoriti bilo kojem izazovu.

Prilikom izgradnje bazena koristimo samo kvalitetne i dugotrajne materijale najpoznatijih svjetskih proizvođača čija je pouzdanost neupitna i testirana dugogodišnjim iskustvom u našim projektima.

Naši uposlenici kontinuirano usavršavaju znanje kada su u pitanju moderne tehnike gradnje i trendovi dizajna u izgradnji bazena.

Osim projektovanja i gradnje bazena, nudimo vam usluge servisa, održavanja, prodaje i ugradnje dodatne opreme. Kontaktirajte nas  i preuzmite svoju ponudu.

16-HERO-Supreme-Web

Naši Prethodni Projekti

HOLDING & T DOO

Servis, održavanje i prodaja dodatne opreme

Mi u HOLDING & T DOO. vodimo računa da održimo visok nivo zadovoljstva naših kupaca  ali i kvalitete naših proizvoda i usluga. Pored izgradnje bazena dio naših svakodnevnih aktivnosti koje obavljamo za klijente spadaju servis, održavanje i prodaja dodatne opreme.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili trebate savjet slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim će vas pomno saslušati i ponuditi vam najbolje moguće rješenje u najkraćem datom roku.

Kontaktirajte nas putem neke od ponuđenih opcija i saznajte više o svemu !

Plivač u bazenu

Uz pomoć HOLDING & T DOO do novog bazena !

Kontaktirajte nas odmah !

U asortimanu HOLDING & T DOO su proizvodi

svjetski poznatih proizvođača

zoodiac
astralpool
degaull
Hayard