Unutarnji bazen sa osnovnom opremom

Ako imate želju da izgradite bazen –ne žurite sa donošenjem odluke. Posavjetujte se sa prijateljima, izmjerite sve i pozovite nas. Obezbijedićemo Vam stručnjaka, koji će vam ne samo iznijeti sve o izgradnji bazena, već će vam pomoći pri izboru tipa, oblika i veličine bazena, kao i opreme koju je najbolje koristiti.
Na vama je samo da odlučite koji bazen vam više odgovara- bazen sa skimerom (voda se uzima kroz poseban uređaj za skimer i vraća nakon čišćenja kroz zidne mlaznice) ili bazen sa prelivom ( voda se iz bazena preliva preko ivica u poseban kanal, zatim u rezervoar i vraća se nakon čišćenja kroz donje mlaznice)od kojeg materijala će biti napravljen – polipropilena,iso blokova, betona; koje dubine, s kakvim osvjetljenjem, gdje se postavlja oprema itd…
Ako imate posebna znanja i vještine, možete kod nas nabaviti opremu i komponente, dobiti stručne savjete i sami izgraditi bazen.
Ali najpravilnija odluka je da se ovaj težak zadatak povjeri našim stručnjacima, koji će profesionalno i brzo izgraditi bazen i pomoći vam u njegovom stavljanju u funkciju.